beauty

Glossy Box February 2019

Helmikuun Glossy Box saapui ja tänään avataan se yhdessä. Tälläkin kertaa, niinkuin varmasti aina tämän boxin kohdalla, laatikko oli kaunis vaaleanpunainen ja se oli pakattu todella kauniisti. Laatikko menee siis taas säilöön ja uudelleen käyttöön myöhemmin. Säästän näitä laatikoita myös postituksia varten, ovat erittäin käteviä siihenkin käyttöön myöhemmin. Mennäänkö heti katsomaan mitä laatikosta sitten paljastui helmikuun osalta…

Suosikkituotteeni näistä on ehkäpä tuo Dr. Pawpaw monitoimivoide. Näistä kaikista tuotteista Dr. Pawpaw, Vichy ja Avant ovat sellaisia jotka ovat tulleet minulle jo aikaisemmin luultavasti Look Fantasticin boxista joten tiedän jo niiden olevan hyviä. Myös puhdistussieni pääsee käyttöön ihan vaan koska niitä nyt välillä tarvitsee. 🙂 Nip+Fabin tuubia en ole aikaisemmin varmastikaan missään nähnyt joten sitä pitää pian päästä testaamaan. 

Mitäs tykkäsit helmikuun Glossy Boxista? Mikä oli sinun suosikkituotteesi? 

2 thoughts on “Glossy Box February 2019

  1. Mun mielestä tää on parempi kuin tammikuun boxi, mutta ite tykkäisin että olisi edes se yksi meikki mukana.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s