beauty

Bette Box February 2019

Helmikuun Bette Box saapui. En ehkä hirmuisesti nyt odottanut tätä boxia koska tiesin että se olisi “hiusboxi” ja koska en yleensä innostu mistään uusista hiusjutuista niin boxi olisi voinut olla ihan turha itselleni. Mutta mennään suoraan katsomaan mitä helmikuun boxi sisälsi. 

Yllättäen hiusteema ei ollutkaan yhtään huono juttu nimittäin hiuskiinnettä tarvitsee ja shampootakin ja nämä vaikuttivat ihan hyville joten käyttöönhän ne pääsivät. Myös tuota BioYoun maskia olen jo pari kertaa kokeillut ja on oikein kiva. Shampoon käytin myös jo loppuun. Silmänympärysvoidetta en vielä ole avannut mutta luulen että senkin avaan pian jo käyttöön. Hyvä boxi siis tällä kertaa. Ainoastaan tuon magnesiumin jätän väliin, jotenkin en uskalla noita ikinä kokeilla. 😀 4,5/5 helmikuun boxille!
Tilaa oma Bette Box tästä! *

Mitäs tykkäsit helmikuun Bette Boxista? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s