beauty

Glossy Box January 2019 Unboxing

Suomen ensimmäinen Glossy Box on täällä, tämän piti olla tammikuun boxi mutta se saapui jostain syystä vasta helmikuun puolella mutta ei se mitään jos se vaikka onkin tarkoitus olla niin. Joka tapauksessa boxihan on ihana ja kauniisti pakattu ja se on on tietenkin vaaleanpunainen joten jo pelkkä laatikko on kaunis. Glossy Boxin voi tilata itselleen hintaan 17.99/kk ja se sisältää joka kuukausi 5 tuotetta. Vaihtoehtoina on myös tilata 3 kk, 6 kk ja 12 kk jaksot jolloin hinta on vähän vähemmän mutta itse päädyin tuohon kuukausittaiseen tilaukseen ihan vain siksi että en halua sitoutua pidemmäksi aikaa ja varsinkin kun ei tiedä minkä tyyppisiä tuotteita boxissa tulee olemaan. 

Sitten niihin tuotteisiin mitä ensimmäisestä boxista paljastui… Pakko sanoa etten hirveän innoissani kyllä ollut kun pakkauksen avasin. Tiesin jo etukäteen että boxissa tulee olemaan tuo Manna Kadarin tuote joka on tullut aiemmin myös Bette Boxista ja en myöskään (eikä ilmeisesti moni muukaan) siitä silloin tykännyt joten oli kiva tietää että jo etukäteen että löytyy ainakin yksi tuote josta ei tykkää. 😀 Mutta entäs muuten sitten? Hydra-Activin kasvovoide oli ihan jees, tosin sellaisenkin olin jo aikaisemmin saanut joten nyt näitäkin löytyy tuplasti mutta varmasti ainakin käytettyä tulee. Tuollaisia maskeja en taas hirveästi käytä joten luulen että tuokin jää vaan käyttämättä ja pikaisella testauksella meikkituotteet eivät innostaneet yhtään joten itse nyt ihan hirmuisesti sisällöstä tykännyt. Muuten pakkauksesta ja kuinka kauniisti oli muutenkin pakattu niin siitä vain plussaa. Nyt vain seuraavaa boxia odottamaan jos se olisi itselle vähän parempi. Jos sekin menee yhtä pieleen itselleni kuin tämäkin niin luulen sitten kyllä että lopetan tilauksen. Bette Boxinkin tilauksen ajattelin laittaa ainakin tauolle maaliskuun boxin jälkeen joten saa nähdä nyt mitä näiden kanssa tulee tehtyä.

Mitäs tykkäsit Suomen ensimmäisestä Glossy Boxista? Tilasitko? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s