beauty

Bette Box Tammikuu 2019

Ihanaa, tammikuun Bette Box saapui viime viikolla ja nyt avataan se yhdessä. Tammikuun boxin suhteen oli isot odotukset varsinkin joulukuun boxin jälkeen kun se oli mitä oli ja tammikuun boxia mainostettiin uudistuneena Bette Boxina. Ainakin heti kun boxin avasi niin sieltä löytyi kaunis kortti ja laatikko oli muuten painava tässä kuussa. Olin jo aikaisemmin katsonut muutamasta muusta blogista boxin sisällön ja tiesin että hiustuotteissa olisi vaihtelua ja toivoin että saisin tämän boxin minkä sitten sainkin. Joten ei muuta kuin katsotaan sinne boxiin. 🙂

Ihana boxi ja ihanat tuotteet tässä kuussa. Olin onnellinen että sain shampoon ja hoitoaineen sillä olen niin huono käyttämään mitään hiusnaamioita että ei sitten olisi tullut varmastikaan käytettyä mutta nämä paketit pääsevät ihan kohta käyttöön kun nyt käytössä oleva shampoo loppuu. 🙂 Myös Ziaja pääsee käyttöön pian. Luomiväri oli kiva mutta nopealla kokeilulla se ei hirveän pigmenttinen ollut ja pakkauskin on aika pieni joten se varmastikin lähtee pois. Olen nyt tammikuun ajan yrittänyt karsia kaappejani mahdollisimman tyhjäksi ja yrittää säilyttää vain sellaisia tuotteita joita oikeasti aijon myös käyttääkin. Tilaa oma Bette Boxisi tästä! * 


Mitäs mieltä olit tammikuun boxista? Saitko shampoon ja hoitoaineen vai jonkin muun vaihtoehdoista omassa boxissasi? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s