beauty

Jolie Box Tammikuu 2019

Tammikuun ensimmäinen kauneusboxi saapui eli Jolie Box. * Vielä odottelen Bette Boxia ja Look Fantasticin boxia saapuvaksi. Jotenkin tuntuu että tässä kuussa boxit ovat normaalia myöhemmin lähetetty kuin yleensä. Mutta joka tapauksessa nyt katsotaan mitä tammikuun ja vuoden 2019 ensimmäinen Jolie Box sisälsi. 

Sisältö oli mielestäni ihan hyvä, sillä tavalla että kaikki muut paitsi tuo pikkuinen öljy tulevat käyttöön mutta kuitenkaan en mistään tuotteesta ollut erityisen yllättynyt tai innoissani. Mutta kuitenkin hyvä boxi omasta mielestäni. Tämä olikin ehkä viimeinen boxi mitä minulle tulee, tilasin syksyllä mielestäni 6 kk määräaikaisen tilauksen ja se taisi nyt tulla täyteen. Pitäisi selvitellä miten Shipito toimii niin tilaisin välillä jonkin muun boxin mitä nyt ei Suomeen suoraan saa ainakaan tilattua. 


Jolie Boxin pääset tilaamaan tästä! *


Mitäs tykkäsit tammikuun Jolie Boxista? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s