beauty

Physicians Formula Argan Wear Blushing Glow

Thebos.fi verkkokaupasta tilasin myös nämä kaksi ihan liian kaunista poskipunaa. Argan oil kuulostaa näissä lupaavalta ja pakkauksen kaunis ulkoasu on vaan niin täydellinen. Toivottavasti näille tulee paljon käyttöä keväämmällä viimeistään. Vähän näitä jo testailin ja ainakin ensimmäisen kerran jälkeen molemmat vaikuttivat oikein hyviltä. Näistä saa vähemmän ja enemmänkin väriä ihan miten vaan itse tykkää. Itse pidän hillitymmästä ja vähemmän on enemmän tyylistä ja kyllä nämä vielä menevät silloinkin. Pakko varmasti jossain vaiheessa kokeilla vielä jotain muutakin Physicians Formulalta, sen verran lupaavilta nämä kolme heidän tuotetta näyttävät olevan että varmasti muutkin ovat hyviä. 

Onko Physicians Formula sinulle tuttu merkki? Mitäs tykkäät näistä kahdesta?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s