beauty

Smashbox Cover Shot Major Metals Palette

Joulukuun yksi heräteostos oli tämä Kicksistä puoleen hintaan löytämäni Smashboxin Major Metals luomiväripaletti. Hankin tämän ensinnäkin sen takia että se oli alennuksessa, toisaalta myös sen takia etten ole ikinä ennen Smashboxilta mitään kokeillut ja olihan tässä kauniit sävytkin. Joten eikun kassan kautta kotiin… 2019 onkin sitten koko vuoden voimassa ostoslakko josta lisää myöhemmin omassa postauksessa. 

Tässä paletissa ei ole ollenkaan mattasävyjä ja se ei todellakaan haittaa minua. 🙂 Kaikki sävyt ovat todella pitkäkestoisia ja pigmenttisiä ja paletti tuntuu laadukkaalta. Hintaa tällä paletilla on Kicksissä 29,50. 

Mitäs tykkäät Smashboxista? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s