beauty

Jolie Box December 2018

Joulukuun Jolie Box * saapui myös jo oikeastaan reilu viikko sitten mutta kun tässä on oltu kipeänä itse ja lapset vähän väliä myös ja hirmuinen kiire ollut muutenkin niin tämänkin avaaminen on jäänyt sitten mutta nyt vihdoinkin sain aikaiseksi joten katsotaan mitä sisältä löytyi. 

Tällä kertaa boxissa oli paljon ihania tuotteita jotka kaikki pääsevät varmasti testiin ja varmasti käytettyäkin tulevat kaikki. Erityisesti tykkäsin tuosta huulipunasta joka vaikuttaa ihanalta ja sitten Kure Bazaarin kynsilakka nyt on vaan ihana, sellainen on tullut joskus aikaisemminkin Jolie Boxista. 


Jolie Boxin pääset tilaamaan tästä! *


Mikä tuote näistä oli sinun suosikkisi? 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s