living

Muutto

Se on taas se aika vuodesta kun joulu ja uusivuosi lähenee niin tekee mieli tehdä muutoksia monessa asiassa ja nyt myös blogissa joten koska en ole saanut blogista sen näköistä täällä WordPressissä enkä osaa sitä toisenlaista WordPressiä käyttää niin päätin sitten muuttaa takaisin Bloggerin puolelle. Vanha osoite toimii siis sinne ja pääset siirtymään myös tästä linkistä (klik). Tänne puolelle tulee myös vuoden loppuun asti samat postaukset kuin Bloggeriin mutta sitten varmaan suljen tämän kokonaan. Kannattaa myös siirtyä nyt jo Bloggerin puolelle sillä sinne tulee tänäkin vuonna jouluarvonta ihan jo lähipäivinä joten kannattaa pysyä kuulolla, siitä ei tule tänne mitään joten kannattaa siirtyä osallistumaan siihenkin.

Itsellä on ihan oikeakin muutto edessä viikonloppuna joten sekin jännittää kun nyt vielä keskiviikkona olen itsekin aika kipeä ja lapset myös joten voi tulla mukava muutto. :/

Ihanaa loppuviikkoa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s