beauty · loving

I Got Mail From London

IMG_3105

Kiitos näistä ihanuuksista tädilleni (jos satut tämän näkemään ;)) joka kävi Lontoossa ja siellä kuulema on Too Facedin liike! Miks en vieläkään ole itse päässyt Lontooseen jossa vaikuttaa olevan ihan kaikkea mahdollista?

IMG_3106IMG_3111IMG_3110IMG_3109IMG_3112

Born This Way meikkivoidetta olenkin jo testannut ja se on ihan täydellinen, sen voin sanoa jo nyt. Sitten tuo liian kaunis White Chocolate Bar luomiväripaletti, sitä testataan täällä blogin puolella ihan lähiaikoina joten sinne asti pitäisi itsekin malttaa odottaa. Sephorasta ostin vuodenvaihteessa tämän saman paletin Gold versiona ja se on ainakin täydellinen joten eiköhän tämäkin ole tai ainakin melkein. 🙂

Oletko sinä testannut näitä tai muita Too Facedin tuotteita? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s