home decor

Home Decor Wish List

 

Toivon että muutaman kuukauden päästä pääsen muuttamaan taas vaihteeksi mutta tällä kertaa niin että sitten ei tarvitsisi vähään aikaan enää muuttaa mihinkään, ainakaan kauaksi joten… Nyt jos pääsisi sisustamaan vähän sillä tavalla että hankkisi asioita joista oikeasti tykkää ja paljon ja jotka kestäisivät mahdollisimman kauan. Jotain juttuja olen jo ajatellut että mitä ainakin haluan sitten ja paljon on vielä auki mutta tänään ajattelin että kurkataan vähän miltä minun “home decor wish list” tällä hetkellä näyttää.

askovigosohva

Divaanisohva! Ykkösenä listalla, tälläinenkin löytyi joskus mutta muuton tieltä sekin lähtenyt myyntiin ja kyllähän tälläinen nyt olisi ihana taas olla. Askosta löytyy ainakin tämä yksilö.

brabantiafds

Kaunis wc-roskis, tässä yksi sellainen nimittäin harvemmin niitä wc:n roskiksia haluaa esille kun ne ovat mitä ovat mutta tälläinen kultainen Brabantia roskis olisi tosi kiva.

 

haytrayfdsheetuolifds

Hayn Hee tuoli ja Hay Tray pöytä ovat varmasti sellaiset jotka löytyvät monesta kodista ainakin tällä hetkellä, tai ainakin monesta blogista olen nämä bongannut. Mutta juu kyllä haluaisin nämä omaankin kotiin. Näitä löytyy ainakin Finnish Design Shopista.

wirekorifds

Tälläisestä korista/koripöytä systeemistä olen haaveillut jo pari vuotta mutta vielä en ole kuitenkaan tälläistä kotiin hankkinut joten ehkä seuraavan muuton aikana sitten lopulta tälläinen testiin. Tämä ihanan värinen kori löytyy Finnish Design Shopista ja on Wire kori nimeltään. Sieltä saa myös ostettua tähän sopivan levyn jotta tästä saa pöydän.

askopöytä

Tälläinen Askon korkeakiiltovalkoinen ruokapöytä minulla on ollut neljän henkilön istuttavan kokoinen mutta nyt haluaisin tämän isomman version että mahtuisi paremmin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s