beauty · living · loving

Kevät arvonta

Nyt olisi blogin kevät arvonnan aika jossa voit voittaa alla olevat ihanat tuotteet. Osallistua voit tämän postauksen kommenttiboxissa 20.4.2018 saakka. Olisi kiva kuulla teidän kesäloma suunnitelmia ja postaus toiveita. Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi.

67 thoughts on “Kevät arvonta

 1. En ole vielä ajatellut kesää. Kunpa tulisi kaunis kesä. Nyt on ainakin lupa nautiskella kevätpäivistä.

  Like

 2. Kesälomalla on suunnitelmana mennä Puolangan mökille isommalla porukalla, siis aivan ihana reissu. Nyt vielä kovasti töitä ja pitää jaksaa painaa pitkää päivää, joskus töitä jopa 12 päivää yhtä soittoa. Rentouttavaa pääsiäistä kaikille.

  Like

 3. Olen vastikään muuttanut pohjoisesta etelään, joten ajattelin kokea tämän eteläsuomen kesän että millaista menoa ja meininkiä täällä riittää. Tietenkin myös töiden parissa menee ainakin kesäkuu!

  Like

 4. Tuotepostaukset saa peukun minulta. Minulla menee suurin osa kesästä uusiin työkuvioihin totutellessa:)

  Like

 5. Ei erityisiä kesäsuunnitelmia, toivon kyllä aurinkoista ja sopivan lämmintä kesää ja mukavia kesätapahtumia.

  Like

 6. Kevääksi tai kesäksi olen suunnitellut pientä shoppailureissua Tallinnaan tai Tukholmaan, muuten tulee varmastikin pysyteltyä perheen kanssa kotona. Ehkä jotain pientä kotimaan reissua lisäksi. Kosmetiikkaboksipostaukset kiinnostavat erityisesti 🙂
  Mukana arvonnassa!

  Like

 7. Kesällä aion rentoutua ja olla ihan rauhassa. Tavoitteena olisi myös nähdä sukulaisia ja ehkä lähteä pienelle matkalle.

  Like

 8. Vietän lomani pienen tyttäreni kanssa uiden, leikkien, syleillen! Ehkä tarjoan hälle elämänsä ensimmäisen jäätelönkin 😉 arvonnassa mukana!

  Like

 9. Kesällä otan rennosti ja nukun toivottavasti enemmän, vietän aikaa lasten kanssa ilman arjen kiireitä ja syön kevyemmin.

  Like

 10. Ihana arvonta 🙂 Ei suunnitelmia mutta eiköhän sitä jotain mukavaa leppostelua ja reissua tule kehitettyä.

  Like

 11. Kesäksi yritän etsiä oman alani työharjoittelupaikan, tai vaihtoehtoisesti lähden reissaamaan ympäri Eurooppaa!

  Like

 12. Juur laitoin kelaan kymmenkunta kuntousushakemusta 🙂 Valmista ruokaa ja kesäuinteja… Ans kattoo kuin käy.. sitten me uidaan..perheen kesken hurjasti aikaa…..

  Like

 13. Veronaan olisi tarkoitus lähteä elokuussa ja heinäkuussa piipahdan Virossa moottoripyörätapahtumassa. Muutoin limasuunnitelmat ovat vielä ihan auki.

  Like

 14. Festarikesä tulossa, joten tälläinen tuotepaketti tulisi tarpeeseen elvyttämään kasvoja 😀

  Like

 15. Ei erikoisempia suunnitelmia vielä. Tämä kesä menee äitiyslomalla joten vauvan ehdoilla mennään 😃 Jonkun huvipuistoreissun jos tekisi ja rannalla ehtisi pari kertaa käymään.

  Like

 16. Kesäsuunnitelmissa on ainakin tienata tuleville reppureissuille rahaa. Ei pidä unohtaa sitä pientä mahdollisuutta, että aurinko saattaa paistaa täällä Suomenkin kamaralla, eli siitä on nautittava kera ihastuttavien ystävien. Tuleviin ylioppilaskirjoituksiinkin olisi luettava.

  Like

 17. Kesä kuluu lähinnä töissä ja kotona pihaa kunnostaen, mutta joku pieni kesälomareissu täytyy silti tehdä perheen kanssa.

  Like

 18. kesällä olisi tarkoitus tehdä ainakin joku ulkomaanreissu, ja toivottavasti viettää paljon aurinkoisia päiviä ihan kotikaupungissakin!

  Like

 19. Ei juuri suunnitelmia. Syksyllä syntyy vauva joten sitä odotellessa ja tavaroita hankkiessa 🙂

  Like

 20. Minulla ei ole vielä erityisempiä kesälomasuunnitelmia. Toivottavasti jonkun ihanan reissun pääsisi kuitenkin pitämään ja nauttimaan ihanasta kesäsäästä 🙂

  Like

 21. Suunnitelmiä on kerennyt kertyä jo liikaa, käymme perheellä ulkomaanreissussa Portugalissa ja sitten kaveriporukalla Hollantiin festivaaleille 🙂

  Like

 22. Bloggerin kautta luen eli yksi arpa.Olen seurannut vasta lyhyen aikaa blogiasi, joten vaikea sanoa mitään erityistä, muuta kuin monipuoliset aiheet ainakin:)Postaustoiveena vaikka suosikkihuulipunat kevääksi<3

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s