beauty · loving

Christmas Gifts For Myself

Koska tiesin tänäkin vuonna että mitään lahjoja en tule saamaan niin hoidin asian itse ja kävin aattona Sokokselta nämä paketit kun olivat vielä puoleen hintaankin. Moroccanoilin shampoota ja hoitoainetta on pitänyt testata jo pidemmän aikaa mutta koska ne ovat hieman kalliita niin yrittänyt kytätä alennuksia mut nyt viimein tässä paketissa olleet kolme tuotetta sai hieman alle yhden shampoo pullon hinnan joten ohan hyvä tarjous. 🙂 Kokeilin näitä jo heti ja pakko sanoa että teki hiukset todella pehmeiksi ja ihanan tuoksuisiksi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s