planner & paper stuff

Favourite stickers and other things

Jatketaan vielä tänäänkin planner aiheisella postauksella, välillä nimittäin on kausia kun planner homma ei jaksa kiinnostaa yhtään mutta nyt on taas kausi kun taas jaksaa innostua tästäkin. Tänään näytän vielä loput kaksi asiaa mitä käytän plannerin koristeluun eli tarrat ja sitten kortit, kortteja kuitenkin vähiten. Tarroja tulee hankittua ehkä eniten Blitsystä joka on Amerikkalainen nettikauppa jossa on monesti ilmaiset postikulut 42 e jälkeen mutta tulliin ne paketit aina joutuu, tai ainakin itsellä on joutunut. Sitten myös monesta suomalaisesta verkkokaupasta on tullut näitä tilailtua. Eniten käytän ehkä Mambin tarroja ja Carpe Diemin ja sitten muita sekalaisia esimerkiksi Priman ja Recollectionin.

Tälläistä tänään, olisiko teillä jotain postausideoita? Välillä kun tuntuu ettei oikein keksi mitään 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s