planner & paper stuff

What Planners I Use?

Tähän väliin vähän erilainen postaus, nimittäin ajattelin näyttää teille mitä kalentereita käytän tällä hetkellä… Monet ovat hurahtaneet planner hommaan ja niin olen minäkin 2016 keväällä kun tämän homman Facebookin planner ryhmästä löysin ja sillä tiellä ollaan. Mutta niihin kalentereihin, tai siis kalenterin kansiin. Niitä on tullut reilun 1,5 vuoden aikana vaihdettua aika monta kertaa mutta merkeistä voisin sanoa että Carpe Diem, Kikki K ja Websters Pages ovat suosikkejani ja nämä kaksi tälläkin hetkellä käytössä olevaa ovat näiltä merkeiltä, pienempi on Kikki K ja isompi Carpe Diem, pienempi näistä on uudempi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s