beauty

Beauty Advent Calendars 2017

Tänä vuonna blogin puolella availlaan (ainakin) näitä kahta joulukalenteria eli Look Fantasticin Beauty In Wonderland kalenteria ja Selfridgesin kalenteria. Elevenin kalenteri oli sellainen minkä olisin myös halunnut vielä (joo ei mitään järkee mut silti) mutta kun ne silloin tulivat myyntiin niin eipä onnistunut korttimaksu siellä joten usean yrityksen jälkeen luovutin sillä kertaa ja sitten kun odotin vastausta asiakaspalvelusta kun tilausvahvistus tuli kuitenkin sähköpostiin niin sitten ne olivatkin jo loppuneet! Mutta nyt pitää vaan toivoa että joku laittaa sisällön blogiinsa tai johonkin. 🙂 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s