beauty

Get The Glow Lokakuussa

Look Fantasticilta tuli sitten sähköposti jossa oli jotain että maksutiedot pitäisi tarkistaa tms. joten menin sittten sivuille ja päivitin tiedot ja sitten siinä näkyikin tämän boxin kuva eikä nyt mikä pitäisi tulla, joten laitoin sitten myös viestiä heidän asiakaspalveluun että tuleehan sieltä oikeasti nyt tämän kuun boxi eikä toukokuun… No he vastasivat että ovat varmoja että tulee nyt seuraava eikä toukokuun… No mutta mikäs sieltä sitten kuitenkin tuli? Toukokuun (kai) boxi!! No ei se sinänsä haittaa kun tätä en sillon toukokuussa saanut joten ei ainakaan nyt kahta samaa boxia ole tullut, vaikka kerran joskus aikaisemmin niinkin on käynyt 😀 Joten katsotaan nyt mitä tämä Get The Glow Box sisälsi. Eikä muuten tullut Elleä eikä sitä lehtistä mikä normaalisti tulee mukana missä lukee tarkemmin jotain boxin tuotteista.

Glov Quick Treat
Tätä kokeilin jo heti mutta en kuitenkaan itse tästä tykännyt sitten yhtään vaikka ihan kyllä toimiva oli. Liian pieni ja liian hankala siksikin. Tämä ei jää käyttöön. Toivottavasti näistä muut olisivat parempia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s