beauty

Mitä löytyi messuilta?

Tälläistä löytyi perjantaina messuilta. Tuon hammastahnan olisin käynyt joka tapauksessa jostakin ostamassa joten kiva että sen sai sieltä ja vielä vähän halvemmalla, se on nimittäin paras tähän asti ikinä testaamistani valkaisevista hammastahnoista. Nyxin peitevoide oli myös sellainen jonka olisin jostain muualtakin ostanut, en tiedä oliko Nyxin tuotteista mitään tarjouksia tuolla koska ainakin mitä katsoin joitain luomiväripaletteja niin ne ei ainakaan olleet halvempia siellä. Jeffreen tuotteet olisivat olleet tarjouksessa kai 20 % ? Mutta koska sinne oli koko ajan niin pitkä jono niin en jaksanut jäädä siihen odottamaan niin pitkäksi aikaa. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s