beauty

I Love Me -messut 2017

I Love Me messut on tältä vuodelta ohi ja nyt palataan vielä tänään tuonne viikonloppuun ja tässä joitakin suosikkeja viikonlopulta. 🙂 Perjantaina yritin Jeffree Starin rannekejonoon mutta vaikka olinkin ensimmäisiä kun ovet avattiin niin alhaalla oli jo ihan liiiian pitkä jono joten ei mitään mahdollisuuksia, toisaalta ei kyllä haittaa ollenkaan, riitti että näin heidät vilaukselta. 🙂

Yllättäen Jolien piste oli tänäkin vuonna niin kaunis ja ihana, kuulema viime vuonnakin oli ollut 🙂

❤ 

Sunnuntaina kävin vielä pikaisesti pyörähtämässä messuilla ja silloin löytyi Gayan piste jossa oli mineraalimeikkejä ja pääsinkin sitten ihan kokeilemaan näitä siinä ja lopulta kävi niin että lähdin pienen kassin kanssa kotiin… ei siinä pitänyt kyllä niin käydä… 😉 Vieläkään en ole tätä päässyt kotona testaamaan, osaanko itse ollenkaan laittaa lähellekään niin kuin he siellä tekivät kun kabuki sivellin puuttuu… Ehkä löydän jostain piakkoin jonkun hyvän. Suosituksia? 🙂

Kävin myös yhdessä muotinäytöksessä, joka olikin ihan kiva sitten kuitenkin… puhelimella sieltä sai vain huonoja kuvia joten ne jäi ottamatta. 
Mitä sinä kävit katsomassa messuilla? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s