beauty

Testissä: Idc Color Make Up Nudes

Yhden kerran kierrellessä Citymarketissa vastaan tuli tämä Nudes luomiväripaletti ja ainakin kaupan testeriä testattaessa vaikutti oikein hyvälle tämä joten se lähti sitten mukaan siitä. Harmikseni sitten kotona tämän avattua huomasin että sävyt oli laitettu tähän tolleen tosi kapeesti ja hankalasti joten vähän vaikeasti tästä sai irti mitään. Kaupassa se testeri ei ollut tälläinen. Mutta kuitenkin värit toimivat niin kuin halusinkin ja sillä tavalla tykkään kyllä. Vaaleimmat sävyt ovat tässä ihan turhia kun ei niistä mitään näkyvää väriä saa. Mukana tulee myös irtoripset, jotka kyllä jää varmaan käyttämättä kun en vaan osaa sellaisia muutenkaan käyttää. Peilistä plussaa. Antaisin tälle pisteitä 3/5. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s