beauty

Look Fantastic Beauty Box Syyskuu 2017

Syyskuun Look Fantastic Beauty Box unohtui syyskuussa kokonaan blogin puolella esitellä ja sitten kun tämän asian muistin niin luulin hävittäneeni jo kuvat mitkä olin tästä ottanut, mutta nyt löysin ne joten avataan vielä syyskuun boxi täällä ennen kuin lokakuun boxi edes saapuisi.

Syyskuun boxi oli synttäriboxi ja sisältö oli tälläinen. Mukana oli myös tuttuun tapaan Elle lehti. Aiemmin jo tein oman postauksen tuosta Hikarin luomiväristä joka on siis ihan täydellinen syksyksi. Myös Evelomin purkki on tullut joskus aikaisemminkin jossain boxissa ja se on myös tosi hyvä joten plussaa siitäkin. Myös muutkin tulee varmasti käytettyä joten hyvä boxi oli syyskuussa! 🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s