beauty

Testissä: Catrice Cosmetics Chrome Eyeshadow Palette

Tänään testataan Catrice Cosmeticsin uutta luomiväripalettia mikä on nimeltään Chrome. Minulla on näitä samoja Catricen paletteja jo kaksi ennestään joista kyllä molemmista tykkään joten olihan se sitten pakko saada tämä uusinkin. Pahoittelen huonoja pimeitä kuvia nyt näistä, kun ei vaan ole sitä valoa viime päivinä näkynyt… Mutta koitetaan saada näistä nyt jotain selvää.

Sävyt on aika vaaleita tässä paletissa ja paljon kimallusta! 🙂 Mutta vaikka vaaleita sävyt ovatkin niin ihan hyvin ne “näkyvät” ja toimivat. Käyttöön  näistä sävyistä ei ole vielä päässyt mikään enkä tiedä onko näissä vähän liikaa kimallusta itselleni 😀 Mutta muuten tykkään kyllä. Oletko sinä testannut tätä palettia? Mitä tykkäsit?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s