beauty

Ihanimmat kauneusjoulukalenterit

Se on taas tämä aika vuodesta kun moneen paikkaan alkaa ilmaantua kauneusjoulukalentereita ja ovathan nämä nyt kaikki ihan liian ihania että voisinpa haluta itselleni vaikka kaikki mahdolliset mitä olemassa on. Tänään listasin joitakin kalentereita jotka ovat sellaisia jotka itsekin voisin ostaa…
Viime vuonna minulla oli Look Fantastic, Body Shop ja Bare Mineralsin kalenterit. Tänä vuonna jätän varmaankin tuon Body Shopin välistä, Look Fantastic on jo ennakkotilattu ja Elevenin kalenteria varmaan yritän, jos kerkeän ennenkuin ne myydään loppuun… Monesti kun olen aivan liian hidas näiden kanssa. Ainiin ja tietysti tuo Lumenenkin kalenteri kiinnostaisi, pitää nyt vähän katsella minkä sitten valitsisi. 

Ajattelitko sinä hankkia kauneusjoulukalenterin tänä vuonna? Minkä/mitkä aijot hankkia? 🙂
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s