beauty

Jolie Box Syyskuu 2017

Laitoin kolmeksi kuukaudeksi tilaukseen ihanan Jolie Boxin ja nyt oli taas tilattavissa Jolien Lux Box joten sekin tuli tilattua samalla. Mutta nyt sitten tämän syyskuun boxin sisältöön. Mitään en ole vielä kerennyt testaamaan mutta eiköhän nämä kaikki jää itselle kokeiltavaksi. 

Tällä kertaa sisältö oli tämä, erityisesti näistä kiinnostavimmat ovat tuo Konjac Sponge ja Patykan cleansing milk. Koskaan en ole mitään Konjac Spongea kokeillut, vain lukenut paljon hyvää joten ehkä nyt on itselläkin aika tätä kokeilla. Ja Patykan kaikki tuotteet nyt  vaan on ihan parhaita joten tämäkään ei voi olla huono ja tarpeellinenkin vielä.

Tilaatko sinä Jolie Boxia? Mitkä olivat suosikkisi syyskuun boxista? 
  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s