beauty

Pretty By Flormar

Pretty by Flormar
Jostain blogista tms huomasin että Tokmanneihin (ainakin) on tullut uusi merkki Pretty by Flormar, joten tästä innostuneena kävin yksi päivä Vantaan Ikean lähellä olevassa Tokmannissa katsomassa olisiko siellä tätä merkkiä, ja oli! Jes! Pakko oli ottaa pari juttua testiin ja pakko nyt todeta että onneksi otin vain kaksi juttua… Vaikka tuo luomiväri näyttääkin niin nätiltä ja pakkauskin on ihan kiva niin väriä noista ei saanut lähtemään oikein yhtään, kuvaa alempana… Varsinkin nuo kaksi vaaleinta, eipä lähtenyt mitään oikeastaaan irti. Kahdesta tummasta vähän vain. Harmi juttu nimittäin nämä olivat vielä vähän kalliimpiakin kuin Essence ja Catrice. Puuteri maksoi noin 8,50 ja luomiväri oli jotain 6-7 euroa joka on paljon sellaisesta josta ei lähde oikein mitään väriä irti. :/ 
Puuteri on sitten taas ainakin ihan ok mitä sitä nyt kerran olen kokeillut mutta ei sekään mitenkään sellainen että ostaisin joskus vielä uudestaan…
Joko sinä olet kokeillut näitä meikkejä?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s