home decor · living

Wanted from HM Home

Syksyn tullen tekisi mieli sisustaa koko koti kokonaan uusiksi ja syksyiseksi. Todellisuudessa kun se ei ole mahdollista siinä määrin mitä haluaisin niin onneksi voi taas katsella netistä mitä omaankin kotiin haluaisi. Kynttilät olen jo ottanut esille ja verhot ajattelin vaihtaa, tosin ne pitäisi jotenkin jaksaa lyhentää ensin… Mutta kuvissa vain muutamia ihania juttuja HM Homesta jotka voisin kotiuttaa ihan milloin vain. Mitä sinun syksyyn kuuluu? Sisustatko kotia syksyn väreillä tai muuta?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s