beauty

Loft Espoo

Instagramissa näin mainoksen tästä uudesta sisustusliikkeestä Espoossa, tai no useammasta sellaisesta yhdessä paikassa. Yksi sunnuntai sitten tuolla kävin ja harmikseni yksi liikkeistä ei ollut sunnuntaisin auki joten ehkä jos siellä päin joskus muilloin on käyntiä niin käydä vielä sielläkin. Loft Espoo on Espoossa osoitteessa Sinimäentie 6. Täältä löytyy kolme ihanaa liikettä: Garden Living, Country White ja Monday to Sunday. Joko olet täällä käynyt? Jos et niin kannattaa kyllä käydä jos vaan mahdollista. 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s