beauty

Arvonta!

Hei, miten olisi pieni arvonta tähän väliin? Osallistua voit kommentoimalla tähän postaukseen, mielellään kuulisin myös postaustoiveita. Jos haluat paremmat mahdollisuudet voittaa niin käy tykkäämässä blogini sivusta Facebookissa ja Instagramissa (jos et vielä ole käynyt) tai liity blogini lukijaksi täällä bloggerissa ja kerro kommentissasi jos tykkäät sivuistani tuolla myös. Osallistumisaikaa on 29.9.2017 24.00 saakka ja voittaja ilmoitetaan täällä blogissa sekä laitan myös sähköpostia, joten sähköpostiosoite kannattaa myös ilmoittaa 😉 Mutta nyt onnea arvontaan! 

Voittajalle lähtee Catricen Sun Mineral Bronzing Powder, Thisworksin perfect legs skin miracle voide, Escadan minituoksu, Dermosilin suosittu Vitamin E sarjan suihkugeeli ja Holika Holikan Aloe 99 shoothing gel. 🙂

11 thoughts on “Arvonta!

  1. Instagramissa seurailen. 🙂 Uutuustuotteet kiinnostavat, ajankohtaiset sisustusideat inspiroivat, arkipäivän touhut ja jutut olisivat kivoja lukea. :)piivoitto@gmail.com

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s