beauty

Catrice Cosmetics Blossom Eyeshadow Palette

Tänään vuorossa yksi omista uusista suosikeistani nimittäin Catrice Cosmetics ja heidän luomiväripalettinsa. Tämä ja yksi toinen josta huomenna vaikka lisää niin ovat ihan parhaita ja niin halpojakin vielä, nämä maksaa esimerkiksi pretty.fi:ssä 5,79 ja joskus jossain olen nähnyt alennuksessa noin neljällä eurolla. Eli erittäin halpoja nämä ovat. 🙂 Ja vielä kun halpaan hintaan saa hyvät sävyt ja pigmentin, eipä muuta vois toivoa enää. Lisäksi nämä yleensä ovat pysyneet koko päivän aamusta iltaan hyvänä. 🙂 Seuraavana haluaisin vielä kokeilla Catricelta kynsilakkoja ja ripsivärejä. Joten piakkoin täytyykin mennä käymään jossain missä näitä myydään…

Joko olet kokeillut Catricen meikkejä? Mitä tykkäät? Suosikkeja? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s