beauty

Look Fantastic Beauty Box July 2017

Heinäkuun Look Fantastic Beauty Box saapui myös reilu viikko sitten mutta nyt vasta kerkesin sitä availemaan ja kuvailemaan. Tässä boxissa oli yksi ylitse muiden ja pari sellaista mitkä kyllä tulee käytettyä mutta ei muuten niin mitenkään erikoisia juttuja… 

Ehdoton ykkönen oli tietenkin Maroccon Oilin Hydration Styling Cream ihan koska vaan Maroccoin Oilin kaikki tuotteet ovat vaan ihan parhaita, ja niin oli kyllä tämäkin jo ensimmäisen testaus kerran jälkeen. Myös Mimitikan kasvoille tarkoitettu aurinkorasva, joka toimi kyllä ihan täydellisesti ja vaikuttaa riittoisalta vaikka onkin pieni purkki. Myöskin aurinkopuuteri vaikutti mielenkiintoiselta ja tarpeelliselta myös mutta harmikseni se ei itselleni sopinut ollenkaan. Ensimmäistä kertaa taisi tulla tämän boxin mukana hammastahnaa, tai ainakin ensimmäistä kertaa itselleni mitä näitä nyt on tullut tilailtua.

Mitäs tykkäsit heinäkuun boxista? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s