beauty

Bette Box July 2017

Heinäkuun Bette Box saapui ja tällä kertaa boxi oli oikein hyvä mielestäni. Ihan kaikki tuotteet pääsevät itselle käyttöön, jopa hammastahna tuli tarpeeseen sillä valkaisevaa tahnaa on ollut tarkoitus käydä ostamassa joten nyt ei tarvitse. 🙂 

Kokeilin heti tuota Essencen kynsilakkaa, väri on kyllä ihan liian tummaa omaan mieleen joka päiväiseen käyttöön mutta koostumukseltaan se oli todella hyvä ja tämä jopa kuivui nopeasti toisin kuin aiemmin kokeilemani Essencen kynsilakat. Pakko käydä tätä geelilakkaa käydä etsimässä jossain vaaleammassa värissä myös. 

Heinäkuun alkukin on taas kulunut niin nopeeta ettei oikein mitään ole kerennyt tehdä tai sitten on väsyttänyt töiden jälkeen niin paljon ettei vaan jaksa. Nyt onneksi olisi luvassa neljä päivää (jopa) kesälomaa. Toivottavasti aurinko paistaa ja kerkeää käydä jossain. 🙂

Mukavaa sunnuntaita!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s