beauty

Bette Box June 2017

Lopultakin kesäkuun Bette Box saapui pakettiautomaattin ja sehän täytyi heti lähteä hakemaan, tosin nyt vasta sain aikaiseksi tänne sisältöä kuvata. 🙂 Tällä kertaa boxi oli mielestäni onnistunut, ainakin kaikki jää käyttöön, paitsi tuo kynsilakka on ehkä liian värikäs joten se ehkä jää käyttämättä, mutta muuten kaikki muut tulee kyllä käyttöön. Tosin eihän boxista paljastunut nyt mitään erityisen erityistä ja spesiaalia mutta onneksi ei ainakaan mitään sellaista mikä ei pääsisi käyttöön ollenkaan. Parempi siis näin. Mitäs mieltä kesäkuun Bette Boxista? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s