beauty

3 favourite foundations

Tänään vuorossa meikkivoiteet. Lumenen CC voide on sellainen jota on tullut jo pidempään käytettyä silloin tällöin mutta Essencen Camouflage 2 in 1 make-up & concealer on uusin tuttavuus näistä ja pakkoa myös minun todeta että on paras minkä tällä hetkellä tiedän, ja kun hintakin on alle 5€! Lorealin True Match tulee silloin tällöin valittua kun etsin jotain muuta, mutta jotenkin en osaa ikinä valita oikeaa sävyä kun niitä on niin paljon, sitten aina vaan tulee otettua jotain sinne päin. Tällä kertaa tämä sävy 1R.1C Rose Ivory sattui aika hyvin jo lähelle omaa ihon väriä. 🙂 Mitkä ovat sinun suosikkisi tällä hetkellä?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s