living

Hyvää Joulua!

Hyvää Joulua! Kalentereiden avaaminen jäi nyt loppua kohti kesken kun viimeiset päivät ovat kuluneet töissä joka päivä aamusta iltaan joten aikaa ei ole jäänyt muuhun kuin nukkumiseen. Tämänkin päivän olen vain siivoillut ja tehnyt kaikkea mitä ei ole viime päivinä kerennyt, vaikka olisihan se ollut kiva vaan levätä kun on yksi vapaapäivä tässä. Tosin onhan sitä huomennakin vielä vapaata jolloin kerkeää lomailla ennen tiistaita. Tälle illalle ja huomiselle onkin vähän suunnitelmia joista lisää myöhemmin… 🙂 Ehkä ne kalenterin luukutkin tulee ensiviikolla hiukan myöhässä sitten avattua… 🙂 Mutta vielä muistuttelen arvonnasta, siihen on reilu viikko vielä aikaa osallistua, pääset sinne suoraan vaikka tästä klikkaamalla!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s