beauty

Syyskuun boxit vertailussa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt kun kaikki syyskuun boxit ovat saapuneet ja ne on katseltu läpi niin sitten vertaillaan mitä niistä tulikaan. Tässä kuussa ehdottomasti pettymys oli Look Fantasticin boxi joka yleensä kyllä ei petä mutta tässä kuussa kaikki mitä sen mukana tuli tuntuivat olevan niin pieniä purkkeja ja näytteitä vain, eikä enää tullut Elle-lehteäkään mukana. Tähän asti kun on koko alkuvuoden ajan tullut se lehtikin, joka on ainakin minun mielestä ollut iso plussa. Look Fantasticin boxin tuotteet ylimmässä kuvassa keskimmäisenä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos on pakko valita kumpi sitten jäljelle jääneistä boxeista, Jolie vai Livbox vie voiton syyskuun osalta niin ehkä se on kuitenkin Jolien boxi, ihan vaan siksi että siinä tuli mukana pitkään ostoslistalla keikkunut kasvovesi ja puhdistusgeeli. LivBoxissakin kyllä kaikki tulee käyttöön mutta ei ihan joka päivä joten ei se paljoa hävinnyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitäs mieltä olet syyskuun boxeista ja sisällöistä? Ensikuussa tuleekin sitten vielä yksi boxi lisää, sitä en olekaan ikinä vielä tilannut joten saa nähdä mitä sieltä tulee.

Muistathan käydä osallistumassa syysarvontaan, sinne pääset tästä! Osallistumisaikaa jatkettu tämän kuun loppuun saakka.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s