living

Friday night at home

Tänään karkasin alkuillasta vähäksi aikaa kaupungille jossa en sitten jaksanutkaan kierrellä kuin pari kauppaa läpi kun kaikki ne pari juttua mitä tarvitsin löytyivät melkein heti ilman etsimistä kerrankin. 🙂 Nyt sitten loppuilta onkin mennyt ihan vaan telkkaria katsellessa ja huomista odottaessa. Huomenna illalla onkin sitten ohjelmassa jotain erityistä mitä olenkin jo pidempään odottanut. 🙂 Mukavaa viikonloppua! Ja muistakaahan käydä osallistumassa arvontaan! Sinne pääset tästä!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s