loving

July favourites

Heinäkuun suosikit tulee nyt, vähän myöhässä mutta lopulta nyt kuitenkin. Erityisesti tykästyin heinäkuussa lähikaupasta löytämääni Pirkan kasvojenpesusieneen, ihan täydellinen ja niin pehmeä. Ennen olen käyttänyt samanlaista mutta ostanut Tokmannilta koska sieltä niitä halvimmalla olen löytänyt mutta nyt kyllä täytyy vaihtaa Pirkkaan. Ihan täydellinen.

Kaksi viimeistä suosikkia sitten vähän muuta, eli Indiskan Jaipur käsisaippua, ihana tuoksu. Tälläisen ostin ekan kerran joskus kesäkuun puolella mutta heinäkuussa piti käydä vielä kaksi lisää kun olivat vielä alennuksessakin silloin. Aika kallistahan tuo normaalihinnalla varsinkin on käsisaippuaksi mutta kun tykkään. Vieläköhän tämä kuuluu Indiskan valikoimaan kun möivät alennuksella näitä pois?

Viimeisenä sitten uusin kalenteri Kikki K:lta. Tämä vaan on niin täydellinen. Täydellisen kokoinen, täydellisen värinen… Mitä suosikkeja sinulla oli heinäkuussa?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s