beauty

Jolie Box August 2016

Vihdoinkin elokuu ja sain haettua itselleni ensimmäisen Jolien boxin, tosin tämä olikin kassi. Ensimmäinen heidän boxi meni vähän ohitse kun en tiennyt tälläisestä tarpeeksi aikaisin ja sitten kun menin heinäkuun boxia tilaamaan niin se olikin jo loppuunmyyty joten sitten tuli pitkä odotus heinäkuunkin ylitse ja vihdoinkin tuli elokuu. Mitä tämä sitten sisälsi? Jos sisältö kiinnostaa niin eikun alaspäin…

Kaikki tuotteet tulee varmasti piakkoin testattua joten oikein tyytyväinen sisältöön olen. Erityisesti kiinnostaa Patykan body milk ja Weledan skin food. 🙂 Jos et vielä ole tätä boxia tilannut tai haluat lisätietoa niin tästä linkistä pääset suoraan Jolie boxin sivuille. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s