beauty

Liv Box August 2016

Pitkästä aikaa Liv Box joka myös oli suurimmaksi osaksi mieleinen. Erityisesti tykkäsin Vichyn Idealia voiteesta, Lumenen pikakasvohoidosta, Neutrogenan kuorintavoiteesta ja tällä kertaa jopa hammastahnasta. 🙂 Loputkin tuotteet varmasti käyttöön pääsevät joten mitään turhaa tässä ei nyt ollut. Täytyy siis antaa vielä seuraavankin kuukauden boxin tulla ja miettiä sitten jatkaako vai ei. Nyt vielä odottelen malttamattomana tämän kuun Look Fantasticin boxia saapuvaksi, toivottavasti ensiviikolla tulisi. Huomenna olisikin sitten tarkoitus mennä hakemaan itselle ensimmäinen Jolie box. 🙂 Tilaatko sinä mitään/mitä kuukausittaisia boxeja? Mitkä olivat suosikkisi tässä kuussa?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s