beauty

Look Fantastic Beauty Box Heinäkuu 2016

Look Fantasticin BeautyBox tuli vihdoinkin perille ja se oli tällä kertaa aika täydellinen, ainahan se on melkein täydellinen mutta nyt vielä enemmänkin. Nuxen öljyä olen katellut jo pitkään että haluaisin testata mutta ikinä en ole halunnut isoa purkkia ostaa ja nyt tässä tuli tuollainen söpö pieni purkki mukana ja pääsee tätä testaamaan, jes! Muutkin tuotteet pääsevät heti käyttöön joten täydellinen laatikko ja Elle on aina isoplussa vaikka ei sitä tarkemmin luettua tule, selailtua vain mutta kiva lisä sekin. 🙂 Mitäs mieltä tästä boxista?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s