beauty

Beautybay order

Beautybayltä lähti tilaukseen tällä kertaa pitkään haaveilemani Morphe Brushesin luomiväripaletti sekä ainakin melkein täydelliseksi todettu Anastasia Beverly Hillsin Perfect Brow Pensil sävyssä Soft Brown joka on ihan täydellinen sävy. 🙂

Ainut pieni miinus Morphen paletista löytyi tuosta takapuolelta, eli nämä onkin Made in China, tätä en tiennyt etukäteen varmaksi, olin vain jostain joskus lukenut sellaisia huhuja että ebayssa myytävät samankaltaiset paletit tehtäisiin samassa paikassa näidenkin kanssa? Liekkö mitään perää näissä, ainakin valmistusmaa on sama mutta onko muuten mitä yhteistä? Tosin eihän nämä Morphen paletitkaan mitenkään hirmu kalliita ole, oliko jotain noin 15 euron luokkaa ja onhan tuossa niin montaa eri sävyä että riittää pitkäksi aikaa. Pigmenttiäkin löytyy tarpeeksi ja pysyvyyskin on mielestäni ihan jopa tosi hyvä, verrattuna joihinkin muihin saman hintaluokan luomiväreihin joissa ei edes sitä pigmenttiä ole lähellekään tämän verran.

Yksi nappi oli irrallaan kun paketin aukaisin, mutta ei se mitään, saihan tuon tuohon takaisin kiinnitettyä. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s